Εκδηλώσεις ενηλίκων

 
 
Σ’ ένα χώρο που δημιουργήθηκε για να περνούν όλοι καλά, μικροί και μεγάλοι, μεγάλοι και μικροί, δεν θα μπορούσαμε παρά να έχουμε όλοι την καλύτερη διάθεση να διοργανώσουμε τις εκδηλώσεις σας ώστε να αφήσουν… ανεξίτηλες αναμνήσεις!
Διασκέδαση και δημιουργική απασχόληση εξίσου για μικρούς και μεγάλους, στα γενέθλια, τις γιορτές, τις επετείους μας - όλοι μαζί!

Δώστε ό,τι χαρακτήρα επιθυμείτε στο πάρτι σας.
Επιλέξτε ανάμεσα στην ποικιλία προϊόντων που διαθέτουμε στο Toys for Girls and Boys, σε ροφήματα, ποτά, αναψυκτικά, μπίρες, σνακ (δείτε αναλυτικά στη σελίδα «Προϊόντα Διατροφής»).
Κάντε την κράτησή σας το συντομότερο.

Συζητήστε μαζί μας τις επιλογές για δημιουργική απασχόληση των μικρών προσκεκλημένων, εφόσον αποφασίσετε να συμμετέχουν στη γιορτή σας και τα παιδιά.

Αυτό που μένει σ’ εσάς είναι να διαλέξετε ποιους θέλετε στη συντροφιά σας και, φυσικά, να περάσετε όσο καλύτερα γίνεται!

**Βασικές προϋποθέσεις:

1) Απαγορεύεται στον εσωτερικό χώρο το κάπνισμα και κάθε είδους άτμισμα.
2) Σεβόμενοι ό,τι μπορεί να ακούει κάθε οικογένεια στο σπίτι της εμείς στο χώρο μας δηλώνουμε αδυναμία στην αναπαραγωγή λαϊκών μουσικών ακουσμάτων.
 
 

 
"Τα πιο διασκεδαστικά πάρτι είναι στο Toys for Girls and Boys.
Όλα όσα αναζητάτε σε έναν παιδότοπο - και πολλά περισσότερα."
 

 
 
 
 
 

Το πρόγραμμα μας

Για το πρόγραμμα των δραστηριοτήτων μας παρακαλούμε συμβουλευτείτε τη σελίδα μας στο Facebook @toyzforgirlsandboys ή καλέστε μας να σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά.